Tilmeldt dm 2014, vandt ikke noget.
Jeg forstår ikke helt at de under aroma kan skrive der er for lidt fenoler men så efterfølgende sige den har for mange fenoler i eftersmagen?
Er ikke enig i at der skal bruges "rigeligt gær" til en denne stilart da en stresset gær giver den smag jeg godt kan lide, desuden foreslår de mindre kandis og det er meget muligt men denne øl var brygget for at smage hvordan min "nye" belgiske kandis smager så derfor fik den et godt skud af det, den indeholder dog kun 13,7% kandis som jo er et godt stykke under de 40% "Brew like a Monk" siger man kan bruge :-)Munkens Trøst
Redaktør: Co-Admin
Munkens Trøst
Buy a man a beer and he wastes an hour. Teach a man to brew and he wastes a lifetime.
http://bryggeri.landly.dk
http://www.facebook.com/bryggerilandly
http://beersmithrecipes.com/listrecipes/2810/nimbus39
http://bryggeri.landly.dk
http://www.facebook.com/bryggerilandly
http://beersmithrecipes.com/listrecipes/2810/nimbus39
- Stensgaard
- Indlæg: 864
- Tilmeldt: 19. maj 2013, 23:01
- Geografisk sted: Nustrup, Vojens
Re: Munkens Trøst
Jeg er da også temmelig uenig med det sidste, de skriver - at du kan gøre restsødmen lavere ved at tilsætte mindre sukker. Jeg bruger næsten altid sukker i mine øl, og det er netop for at gøre den mere tør/mindre sød, da sukkeret jo forgæres fuldstændig, og gør øllet mindre sødt i forhold til styrken.
Ølsmagning i hele Danmark efter dine ønsker: https://Humlesmagning.dk
- Broder Jacob
- Indlæg: 508
- Tilmeldt: 4. okt 2013, 19:33
- Geografisk sted: Emmabodavej 19f, 4450 Jyderup
Re: Munkens Trøst
Hej Thomas
Men den er jo som du kan lide den, på den syrlige side. Det er vel en af virkningerne ved at køre med underpichtet gær som du bruger at gøre det.
Om du have fulgt deres råd, var der så ikke kommen en øl ud af det som du ville synes mindre om end denne?
PS!
Tak for sidst, det var hygsomt at træffe du og fruen.
PPs!
Med den syrlighed du kan lide, skulle du snuppe den Stout jeg bed dig gemme lidt.
PPPS!
Var det ikke noget med en opgave :-)
Men den er jo som du kan lide den, på den syrlige side. Det er vel en af virkningerne ved at køre med underpichtet gær som du bruger at gøre det.
Om du have fulgt deres råd, var der så ikke kommen en øl ud af det som du ville synes mindre om end denne?
PS!
Tak for sidst, det var hygsomt at træffe du og fruen.
PPs!
Med den syrlighed du kan lide, skulle du snuppe den Stout jeg bed dig gemme lidt.
PPPS!
Var det ikke noget med en opgave :-)
Øl= en masse i en energisk fart
Omregnet
En masse øl i en fart= energi
Omregnet
En masse øl i en fart= energi