Pulled pork
-
- Co-Admin
- Indlæg: 1878
- Tilmeldt: 7. jan 2011, 19:50
- Geografisk sted: Horsens (Brædstrup)
Re: Pulled pork
Så er det tid til PP igen.. Nu med sovsen til hmmm 2½ kg kød til 4 mand, er der nu nok ?? ;-)
Brew Strong
Nikolaj
Nikolaj
-
- Indlæg: 630
- Tilmeldt: 6. mar 2012, 23:45
- Geografisk sted: Odense sø
Re: Pulled pork
Burde det være, ellers hedder den tynd mave i morgen ;0) husk coleslaw
Venligst
Tommy
The problem with the world is that everyone is a few drinks behind "Humphrey Bogart"
LEV livet, det er til for det samme.
Tommy
The problem with the world is that everyone is a few drinks behind "Humphrey Bogart"
LEV livet, det er til for det samme.
Re: Pulled pork
Ja det er nok hvis det er 4 små mænd :-)
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Pulled pork
Brug skulderen istedet for nakken, langt mere smag og saft og væsentlig mindre fedt = noget mere udbytte & bedre produkt ;)janriis skrev:Hvilken "grisedel" bruger i til pulled pork ? Har hørt en del om pp, men aldrig prøvet det selv. Hvordan styrer man grillen til de der 90-110 grader ?
Og rigtig som de skriver, giv den en ordentlig gang tørrub og lad den ligge i minimum 2dage og trække. Husk brun farin til at give den sødme og glem ikke cayennen heller. Den skal have en balance mellem salt, sødme og lidt kick, serveres med vinegar som afslutter cirklen.
Lav evt. en god salat på snittet spidskål der er saltet i en times tid, og herefter vendt med grofthakkede ristede mandler, tørret tranebær, revet gulerødder og en grov sennepsvinaigrethe med vild blomsterhonning.
Re: Pulled pork
de 90 grader holder du ved at "kun" tænde 10 til 15 heatbeads, og føde den de næste hver 3. time med en håndfuld kul.
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Co-Admin
- Indlæg: 1878
- Tilmeldt: 7. jan 2011, 19:50
- Geografisk sted: Horsens (Brædstrup)
Re: Pulled pork
Tak det var lige det jeg manglet..admin skrev:de 90 grader holder du ved at "kun" tænde 10 til 15 heatbeads, og føde den de næste hver 3. time med en håndfuld kul.
Brew Strong
Nikolaj
Nikolaj
Re: Pulled pork
Jeg har også lavet mandeudgaven af den her et par gange. Mums det er guf. :)
http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=49204630" onclick="window.open(this.href);return false;
http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=49204630" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Pulled pork
De få gange der her er blevet lavet pp, bruger jeg også en lille barbecue sovs ved siden af, næste dag bruger jeg resterne i en burger.
Min opskrift på bbq-sauce kommer her:
Brun farin, honning, paprika, lidt karry, salt, peber, lidt tabasco eller engelsk sause og så masser af ketchup. Hele herligheden røres sammen, og trækker et par timer inden brug
Min opskrift på bbq-sauce kommer her:
Brun farin, honning, paprika, lidt karry, salt, peber, lidt tabasco eller engelsk sause og så masser af ketchup. Hele herligheden røres sammen, og trækker et par timer inden brug
Hellhound.dk