jeg har lige lavet et test forsøg med noget malt hvorpå der står nogen navne som jeg ikke ved hvad er.
De heder
Class brugt 500g
Queens brugt 500g
Pilsner brugt 500g
power brugt 500g
2 liter vand til hver i sin gryde, for at se forskellen.
vand opvarmet til 70 grader tilførte malt stod i 60min. herefter i 10min. ved 78grader
tog disse prøver fra (se billede)
Fik det op at koge.
60 gr. amarillo i 60 min
25 gr amarillo i 10 min
20 gr amarillo i 5 min
tilførte vand op til 10liter og kølet net til 37 grader
over i gær spand og tør bage gær i
2timer efter er der gang i gærlåsen
mangler hjælp til at kovetere mit malt om til noget ``cara ´´ eller lign.
Glemte at måle og
MVH Aggervald brygskué / flemming 6534
Test forsøg med malt
Test forsøg med malt
- Vedhæftede filer
-
- Fra venstre er det Class. Queens, Pilsner, Power
- Billede 063.jpg (448.15 KiB) Vist 4959 gange
Re: Test forsøg med malt
Mit forsøg blev helt fantastisk godt med sazz humlesmag og lidt efet noget sydtysk øl. så bage gær kan også bruges når man har glemt at købe det rigtige
Re: Test forsøg med malt
Det er nyt for mig at man kan bruge bage gær. Det er da interessant !
Hvem vil lave et sammenlignings forsøg med alm ølgær og bage gær ?
Mvh Kenneth
Hvem vil lave et sammenlignings forsøg med alm ølgær og bage gær ?
Mvh Kenneth
HumlepraXis - håndbryg i praksis - http://www.humlepraxis.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/humlepraxis?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/humlepraxis?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;