Test forsøg med malt

Kun til sammenlignings eksperimenter.
Besvar
pipefiter
Indlæg: 293
Tilmeldt: 8. aug 2010, 23:55
Geografisk sted: 6200 Aabenraa
Kontakt:

Test forsøg med malt

Indlæg af pipefiter »

jeg har lige lavet et test forsøg med noget malt hvorpå der står nogen navne som jeg ikke ved hvad er.

De heder
Class brugt 500g
Queens brugt 500g
Pilsner brugt 500g
power brugt 500g
2 liter vand til hver i sin gryde, for at se forskellen.
vand opvarmet til 70 grader tilførte malt stod i 60min. herefter i 10min. ved 78grader
tog disse prøver fra (se billede)
Fik det op at koge.
60 gr. amarillo i 60 min
25 gr amarillo i 10 min
20 gr amarillo i 5 min
tilførte vand op til 10liter og kølet net til 37 grader
over i gær spand og tør bage gær i
2timer efter er der gang i gærlåsen
mangler hjælp til at kovetere mit malt om til noget ``cara ´´ eller lign.
Glemte at måle og

MVH Aggervald brygskué / flemming 6534
Vedhæftede filer
Fra venstre er det Class. Queens, Pilsner, Power
Fra venstre er det Class. Queens, Pilsner, Power
Billede 063.jpg (448.15 KiB) Vist 4959 gange
pipefiter
Indlæg: 293
Tilmeldt: 8. aug 2010, 23:55
Geografisk sted: 6200 Aabenraa
Kontakt:

Re: Test forsøg med malt

Indlæg af pipefiter »

Mit forsøg blev helt fantastisk godt med sazz humlesmag og lidt efet noget sydtysk øl. så bage gær kan også bruges når man har glemt at købe det rigtige
Brugeravatar
k.larsen
Indlæg: 710
Tilmeldt: 29. sep 2008, 20:47
Geografisk sted: nr.snede

Re: Test forsøg med malt

Indlæg af k.larsen »

Det er nyt for mig at man kan bruge bage gær. Det er da interessant !
Hvem vil lave et sammenlignings forsøg med alm ølgær og bage gær ?

Mvh Kenneth
HumlepraXis - håndbryg i praksis - http://www.humlepraxis.dk" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.facebook.com/humlepraxis?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;
Besvar

Tilbage til "sammenlignings eksperimenter"