en smagsoplevelse.
en smagsoplevelse.
I går prøvede jeg for første gang at smage svaneke brykhus "Session" - HOLD DA OP for et humle monster - den var faktisk så bitter, at jeg ikke havde lyst til at drikke den, men efter 1 minuts tid hvor hele munden var blevet skarp af humlen får man alligevel lyst til en tår mere, og må erkende at den på trods af, ja måske endda på grund af den ekstreme bitter humle er en super spændende øl. - er der nogen der har et bud på hvad man kan servere til så humlet en øl - og evt en ide til hvordan man laver en klon?
Rene "Den Glade Brygger" Sørensen
Re: en smagsoplevelse.
Jeg har ikke et bud på en egentlig klon, men i Klaus Rydahls bog Ølbrygning for begyndere er der en meget humlet pilsneropskrift. Jeg har brygget den engang og den blev rigtigt god.
Jeg havde bogen fra biblioteket, så jeg har ikke opskriften, men du kan nok finde den på biblioteket.
VH
Søren
Jeg havde bogen fra biblioteket, så jeg har ikke opskriften, men du kan nok finde den på biblioteket.
VH
Søren
Re: en smagsoplevelse.
Det minder mig om første gang jeg smagte Brøckhuose IPA, der skete en voldsom udvikling i munden, det endte med stor nydelse men sådan var starten ikke.
Højt Skum
Ulrik Haslund
Håndbryg, en hobby du kan dele med dine venner!
http://www.skurbryggeriet.dk
Medlem af Hillerød bryglaug
https://www.facebook.com/#!/groups/33442361966/
Ulrik Haslund
Håndbryg, en hobby du kan dele med dine venner!
http://www.skurbryggeriet.dk
Medlem af Hillerød bryglaug
https://www.facebook.com/#!/groups/33442361966/
Re: en smagsoplevelse.
Hej,
Jeg syntes blå ost passer rigtigt godt til kraftigt humlet øl. Ellers er nødder den perfekte ledsager til det meste øl!
Mvh
Thomas
Jeg syntes blå ost passer rigtigt godt til kraftigt humlet øl. Ellers er nødder den perfekte ledsager til det meste øl!
Mvh
Thomas