Her er forslag til øvelser inkluderet nogle spørgsmål der gerne skulle hjælpe.
Hvedeøl
Smag og besvar uden brug af stilart beskrivelsen. Øl; wit og weissbier, fx Hoegaarden og Weihenstephaner Hefeweissbier.
En af disse øl er kendetegnet ved brug af krydder. Hvilket øl og hvilke krydder bruges?
En af disse øl er bruger store mængder umaltet hvede, hvilket og hvordan bemærkes dette?
En af disse øl har en speciel aroma der skyldes valget af gær. Hvilken aroma og hvilken øl?
Hvilket af disse øl er i en klasse hvor øllet skal være tørt og kan have indslag af mælkesyre?
Smageøvelser
Smageøvelser
--------------------------
Mvh/Jon
8600 Silkeborg
Mvh/Jon
8600 Silkeborg
Re: Smageøvelser
Hej Jon,
Jeg synes at have hørt der bliver tilsat appelsin og koriander til wit øllen.
Sendt fra min OnePlus One
Jeg synes at have hørt der bliver tilsat appelsin og koriander til wit øllen.
Sendt fra min OnePlus One
Re: Smageøvelser
Det er helt korrekt, men kan du smage hvilken øl det drejer sig om?Jesvest skrev:Hej Jon,
Jeg synes at have hørt der bliver tilsat appelsin og koriander til wit øllen.
Sendt fra min OnePlus One
/Thomas
---
Imod tåber kæmper selv guder forgæves
Imod tåber kæmper selv guder forgæves