Soløl

Redaktør: Co-Admin

Besvar
søreno
Indlæg: 1705
Tilmeldt: 13. nov 2010, 14:18
Geografisk sted: Thisted

Soløl

Indlæg af søreno »

Var med i DM 2014. Kommentarer vedhæftet.

Kommentar til kommentarerne:
Jeg er lidt ærgerlig over, at de ikke fanger den belgiske gærsmag. Den er gæret med wlp530, som jeg synes giver en del fenoler ved lavere temperatur. Det er jeg ikke så vild med, så jeg har gæret den temmeligt varmt (op mod 25 grader) for at fremhæve frugtigheden i stedet. Det synes jeg selv bedre om.
Øllen er en videreudvikling af en, jeg deltog med i 2012. Her var kommentaren sjovt nok den samme. Måske jeg skal eksperimentere med at underpitche for at stresse gæren.
Vedhæftede filer
Solol.pdf
Kommentarer
(200.15 KiB) Downloadet 592 gange
Solol.bsmx
(17.93 KiB) Downloadet 537 gange
Solol.bsm
(11.4 KiB) Downloadet 505 gange
Besvar

Tilbage til "16B. Belgian Pale Ale"