32% Tactical Nuclear Penguin
32% Tactical Nuclear Penguin
Hej jeg har lige købt mig
32% Tactical Nuclear Penguin og
41% Sink The Bismarck
der følger patentprop med til bægge flasker øl midt spørgsmål går nu bare på om er disse øl karboneret eller kan de drikkes lidt af gangen lige som en whiskey?
32% Tactical Nuclear Penguin og
41% Sink The Bismarck
der følger patentprop med til bægge flasker øl midt spørgsmål går nu bare på om er disse øl karboneret eller kan de drikkes lidt af gangen lige som en whiskey?
Re: 32% Tactical Nuclear Penguin
Jeg husker den lille smagsprøve jeg har fået af Bismark som helt 'flad'.
mvh
Bjarne
mvh
Bjarne
Re: 32% Tactical Nuclear Penguin
De er næsten ikke karboneret.
Drik du bare lidt af gangen, men stil dem i køleskabet - og husk at de ikke holder for evigt.
Drik du bare lidt af gangen, men stil dem i køleskabet - og husk at de ikke holder for evigt.
MVH
Morten
"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
Morten
"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
32% Tactical Nuclear Penguin
Jeg ville dog tro, at de ilter relativt hurtigt, og ville nok drikke dem indenfor et par dage efter åbning.
Re: 32% Tactical Nuclear Penguin
Er der nogen herinde der har prøvet at fryse destilere øl ? Jeg gjorde det engang i mine unge dage med noget hvidvin og det gik ret godt ! Blev helt klart stiv :)
Kunne da være sjovt at gøre det med en let humlet og peatet øl ! Tror den kommer på 2do listen !
Kunne da være sjovt at gøre det med en let humlet og peatet øl ! Tror den kommer på 2do listen !
Duff beer for me Duff beer for you, Ill have a duff you have one too.
- MonkeyBrew
- Indlæg: 4420
- Tilmeldt: 26. okt 2006, 22:13
- Geografisk sted: 8670 Låsby
Re: 32% Tactical Nuclear Penguin
Eisbock er frysedestilleret. Har prøvet det med mjød engang. Den blev næsten som portvin. Så det skal da helt sikkert prøves igen engang. ;)
Monkeybrew - Abegodt øl!
~ Lars Bang Rasmussen ~
http://www.monkeybrew.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Mæsketemperature for stilarterne:
http://haandbrygforum.dk/viewtopic.php? ... ure#p85351" onclick="window.open(this.href);return false;
~ Lars Bang Rasmussen ~
http://www.monkeybrew.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Mæsketemperature for stilarterne:
http://haandbrygforum.dk/viewtopic.php? ... ure#p85351" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: 32% Tactical Nuclear Penguin
Jeg har haft Sink the bismark stående åben er flere måneder og den kunne sagtens drikkes efter så lang tid.
Tjek Bryggeriets Facebookside: https://www.facebook.com/pages/Bryghuse ... 400?ref=ts
Re: 32% Tactical Nuclear Penguin
Hvordan gøres det? Bare i en flaske/dunk, og så i fryseren? Det er vel mjøden/øllet der tør først, eller hvordan?MonkeyBrew skrev:Eisbock er frysedestilleret. Har prøvet det med mjød engang. Den blev næsten som portvin. Så det skal da helt sikkert prøves igen engang. ;)
- Jan Graabæk
32% Tactical Nuclear Penguin
Jeg kom til det her i ugen. Jeg havde stilt en fustage udenfor, og jeg skulle have den sidste slat tappet på flasker. Da jeg havde tappet det halve af den mængde jeg havde vurderet der var tilbage, kom der ikke mere, og jeg pakkede tappegrejet, og åbnede fustagen for at rengøre den, og hælder lige den sidste slat ud , tror jeg , men der kom en masse iskrystaller ud i stedet, så jeg fik tjekkisk Eispilsner i flaskerne og det smager rigtig godt.
Nu står der en dobbeltipa udenfor, så kan den blive til Barleywine ;-)
Nu står der en dobbeltipa udenfor, så kan den blive til Barleywine ;-)
Re: 32% Tactical Nuclear Penguin
Smagte Armageddon fra Brewmeister forrige weekend, eftersigende verdens stærkeste øl på 65%
http://www.ratebeer.com/beer/brewmeiste ... on/188747/
Må sige det var en oplevelse og konceptet med en Eisbock er ret interessant... men 600,- små danske kroner for 33 cl... Så ville jeg nu hellere købe en god whisky :P
http://www.ratebeer.com/beer/brewmeiste ... on/188747/
Må sige det var en oplevelse og konceptet med en Eisbock er ret interessant... men 600,- små danske kroner for 33 cl... Så ville jeg nu hellere købe en god whisky :P
- MonkeyBrew
- Indlæg: 4420
- Tilmeldt: 26. okt 2006, 22:13
- Geografisk sted: 8670 Låsby
Re: 32% Tactical Nuclear Penguin
Lige præcis i fryseren, hvis vejret ikke er til det. ;) Det er "vandet" der fryser først og den del med alkoholen der i teorien bliver tilbage. Der dannes grød is på toppen og det fjerner man med en hul-ske. Jeg havde en kummefryser dengang, og den var vanvittig praktisk da jeg kunne placere hele brygspanden deri. Tror den stod i 2 døgn før jeg fjernede is. Jeg checkede i hvert tilfælde til den nogle gange over de 2 dage. En sjov metode at "forstærke" brygget på.JBG skrev:Hvordan gøres det? Bare i en flaske/dunk, og så i fryseren? Det er vel mjøden/øllet der tør først, eller hvordan?MonkeyBrew skrev:Eisbock er frysedestilleret. Har prøvet det med mjød engang. Den blev næsten som portvin. Så det skal da helt sikkert prøves igen engang. ;)
Monkeybrew - Abegodt øl!
~ Lars Bang Rasmussen ~
http://www.monkeybrew.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Mæsketemperature for stilarterne:
http://haandbrygforum.dk/viewtopic.php? ... ure#p85351" onclick="window.open(this.href);return false;
~ Lars Bang Rasmussen ~
http://www.monkeybrew.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Mæsketemperature for stilarterne:
http://haandbrygforum.dk/viewtopic.php? ... ure#p85351" onclick="window.open(this.href);return false;
- MonkeyBrew
- Indlæg: 4420
- Tilmeldt: 26. okt 2006, 22:13
- Geografisk sted: 8670 Låsby
Re: 32% Tactical Nuclear Penguin
Hæhæ, eispils og iipa (isipa) lyder som spændende projekter. ;)kvikky skrev:Jeg kom til det her i ugen. Jeg havde stilt en fustage udenfor, og jeg skulle have den sidste slat tappet på flasker. Da jeg havde tappet det halve af den mængde jeg havde vurderet der var tilbage, kom der ikke mere, og jeg pakkede tappegrejet, og åbnede fustagen for at rengøre den, og hælder lige den sidste slat ud , tror jeg , men der kom en masse iskrystaller ud i stedet, så jeg fik tjekkisk Eispilsner i flaskerne og det smager rigtig godt.
Nu står der en dobbeltipa udenfor, så kan den blive til Barleywine ;-)
Monkeybrew - Abegodt øl!
~ Lars Bang Rasmussen ~
http://www.monkeybrew.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Mæsketemperature for stilarterne:
http://haandbrygforum.dk/viewtopic.php? ... ure#p85351" onclick="window.open(this.href);return false;
~ Lars Bang Rasmussen ~
http://www.monkeybrew.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Mæsketemperature for stilarterne:
http://haandbrygforum.dk/viewtopic.php? ... ure#p85351" onclick="window.open(this.href);return false;