Jeg har 25 liter stout stående i mit gærskab. Den har stået der i 14 dage, og har ramt den planlagte FG.
Jeg kunne godt tænke mig at give den en "kraftig" note af kaffe.
Min plan er at brygge en halv liter god stærk kaffe på min stempel kande.. (60 - 70 gram kaffe) og så tilsætte det 2 dage før tapning.
Er der andre ideer til hvordan det kan gøres..
Har droppet ideen om koldbrygget kaffe, på grund af infektion risikoen..
Kaffe i Stout
Re: Kaffe i Stout
Hje
Jeg har ikke selv prøvet men se evt her
https://youtu.be/jF_wOSMHZks?si=FXO-eXVF1TaSVt0v
Måske det kan bruges
Jeg har ikke selv prøvet men se evt her
https://youtu.be/jF_wOSMHZks?si=FXO-eXVF1TaSVt0v
Måske det kan bruges
Re: Kaffe i Stout
Fin video.. Det bliver nok ret meget den måde jeg kommer til at gøre det på..