Hej jeg har nu i flere timer prøvet at forstå brun water men synes det er svært.
Har fået min vandrapport til at passe nu og indtastet malt og Sparge vand men når jeg så skal finde ud af hvilke ting jeg skal tilsætte til mit vand går det galt.
Jeg har RO vand til rådighed.
Hvor meget RO vand skal der i i forhold til almindeligt vand?
Hvad gør i andre?
Skal brygge en amber ale søndag men skal ud og handle til det imorgen og ville gerne kunne justere mit vand og vide hvilke ting jeg skal købe til det?
Håber nogle kan hjælpe med en lidt simpel forklaring;)
Hilsen Mikkel
Gået kold i brun water
Re: Gået kold i brun water
Eller er det lettere og lige så godt bare at bruge 70% RO og 30% alm. vand og så justere ph værdien ned til 5,5 med lactol?
Re: Gået kold i brun water
Jeg har kun et par bryg på bagen med brun water, men smid dit Excel ark her på så skal jeg forsøge at forklare hvad jeg gør....
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Re: Gået kold i brun water
Hej Mikkel.
Ring evt. til mig på 20231114. Det er for omstændigt for mig at forklare hvad jeg gør.
Mvh. Per.
Ring evt. til mig på 20231114. Det er for omstændigt for mig at forklare hvad jeg gør.
Mvh. Per.
Re: Gået kold i brun water
Hej Per
Tak er det ok med dig hvis jeg kunne ringe i morgen ved 10 tiden om formiddagen hvis du har tid ?
Hilsen Mikkel
Tak er det ok med dig hvis jeg kunne ringe i morgen ved 10 tiden om formiddagen hvis du har tid ?
Hilsen Mikkel
Re: Gået kold i brun water
Der er jeg nok midt i et bryg, men prøv bare.Mikle skrev:Hej Per
Tak er det ok med dig hvis jeg kunne ringe i morgen ved 10 tiden om formiddagen hvis du har tid ?
Hilsen Mikkel
Mvh. Per.
Re: Gået kold i brun water
Super jeg prøver tak for det.
Re: Gået kold i brun water
Hej Mikkel.
Jeg er klar nu.
Mvh. Per.
Jeg er klar nu.
Mvh. Per.