Karbonering spørgsmål

Alm. Nybegynder hjælp.
Besvar
Jankristensen67
Indlæg: 14
Tilmeldt: 15. okt 2017, 14:02

Karbonering spørgsmål

Indlæg af Jankristensen67 »

Jeg har flasket en Nimbus NEIPA fra Lund teknik for 14 dage siden med 7g sukker pr liter.

Jeg har lige prøvet at åbne en for at prøvesmage den.

Der kommer lidt skum på overfladen når man hælder den op i et glas, men den virker lidt tam/flad som om der mangler CO2

Vil det hjælpe at ryste flaskerne lidt og lade dem stå 14 dage mere ved stuetemperatur


Sent from my iPhone using Tapatalk
fjorgensen
Indlæg: 915
Tilmeldt: 2. apr 2014, 11:57
Geografisk sted: 7451 Sunds

Re: Karbonering spørgsmål

Indlæg af fjorgensen »

Ja, ryst flaskerne og sæt dem ind i varmen så skal de nok karbonere.
keep it simple !
Jankristensen67
Indlæg: 14
Tilmeldt: 15. okt 2017, 14:02

Re: Karbonering spørgsmål

Indlæg af Jankristensen67 »

fjorgensen skrev:Ja, ryst flaskerne og sæt dem ind i varmen så skal de nok karbonere.
BilledeTak det prøver jeg


Sent from my iPhone using Tapatalk
Flatbeard
Indlæg: 20
Tilmeldt: 16. feb 2019, 20:11
Geografisk sted: Herlev

Re: Karbonering spørgsmål

Indlæg af Flatbeard »

Hvordan blev resultatet af din ... ehm ... efterbehandling?
Med venlig hilsen
Bo Miller
Brugeravatar
Broder Jacob
Indlæg: 508
Tilmeldt: 4. okt 2013, 18:33
Geografisk sted: Emmabodavej 19f, 4450 Jyderup

Re: Karbonering spørgsmål

Indlæg af Broder Jacob »

se om du kan karbonere et par grader over gæringstemparaturen, det hjælper sommetider
Øl= en masse i en energisk fart
Omregnet
En masse øl i en fart= energi
Besvar

Tilbage til "Hjælp til at komme igang."