Molasses

Besvar
jvels
Indlæg: 18
Tilmeldt: 3. maj 2006, 21:25
Geografisk sted: Hobro
Kontakt:

Molasses

Indlæg af jvels »

Hej

Jeg har en opskrift, hvor der skal "1 lbs 5.14 oz Molasses (80.0 SRM)" i.

Kan Molasses erstattes 1:1 med mørk sirup eller?

/Jesper
fjorgensen
Indlæg: 915
Tilmeldt: 2. apr 2014, 11:57
Geografisk sted: 7451 Sunds

Re: Molasses

Indlæg af fjorgensen »

Molasses er et restprodukt fra fremstilling af hvidt sukker og indeholder ca 80% restsukker.
Molasses smager efter min mening ikke særligt godt så jeg ville nok bruge muscovadosukker, kandis eller sirup i stedet for.
keep it simple !
morfmir
Indlæg: 676
Tilmeldt: 16. dec 2008, 22:55
Geografisk sted: Mørkøv

Re: Molasses

Indlæg af morfmir »

jvels skrev:Hej

Jeg har en opskrift, hvor der skal "1 lbs 5.14 oz Molasses (80.0 SRM)" i.

Kan Molasses erstattes 1:1 med mørk sirup eller?

/Jesper
Molasses i din opskrift er nok melasse fra sukkerrør når nu det er en opskrift med imperial mål. Det er kun her i latterlige Danmark at melasse er fra roer.

Der er MEGET stor forskel på smagen af melasse fra roer og sukkerrør. Roe melasse er ikke værd at komme i øllet, det tilfører ikke noget positivt.

https://www.fruugo.dk/meridian-org-blac ... 9-20269134

Du kan også godt bruge mørk muscovado sukker den kommer tæt på i smagen.

/Thomas
---
Imod tåber kæmper selv guder forgæves
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"