Hej alle
Har købt en højrebssteg på 2,8 kg. Den er ca 10-15 cm tyk. Havde tænkt mig at give den 10 timer i gryden ved 56 grader. Er det helt ved siden af ?
Højreb sous vide
11 indlæg
• Side 1 af 1
Højreb sous videHej alle
Har købt en højrebssteg på 2,8 kg. Den er ca 10-15 cm tyk. Havde tænkt mig at give den 10 timer i gryden ved 56 grader. Er det helt ved siden af ? Venlig "Pilsen"
Jan Riis Sørensen http://bryghuset-riis.dk/ facebook.com/riisbryg Twitter: @bryghusetRiis
Re: Højreb sous videhttp://www.madpassionen.dk/nytmadforum/ ... f=4&t=1518
Jeg ville nok selv give den 10 timer, som du selv skriver - jeg har dog kun selv erfaring fra oksetyndsteg og det skal ofte have meget mere.
Re: Højreb sous videLyder fint. Tror jeg sætter PID'en til 55. Min Lidl gryde har det med at skyde over med en grad eller 2.
Venlig "Pilsen"
Jan Riis Sørensen http://bryghuset-riis.dk/ facebook.com/riisbryg Twitter: @bryghusetRiis
Re: Højreb sous videAf personlig preference sætter jeg altid oksekød til 58,5, der syntes jeg bedst om smag/tekstur !
Duff beer for me Duff beer for you, Ill have a duff you have one too.
Re: Højreb sous vide
Hvordan er kødet så. Er det svagt rosa som en roastbeef eller er det stadig rødt ? Venlig "Pilsen"
Jan Riis Sørensen http://bryghuset-riis.dk/ facebook.com/riisbryg Twitter: @bryghusetRiis
Re: Højreb sous vide
Ja, det er mest svagt rosa ala roastbeef, den her bandit er tilberedt ved 58,5 Duff beer for me Duff beer for you, Ill have a duff you have one too.
Re: Højreb sous videSætter altid oksekød ved 55 grader og gerne i op til 20 timer. Så er det rødt og super mørt
Re: Højreb sous videMå jeg anbefale en hjemmeside som går grundigt til værks om madlavning herunder langtidsstegning af kød.
Min metode er at proppe en termometersonde op i dyret hvor det er tykkest og en anden til at hænge frit i ovenrummet, så jeg reelt ved hvilken temp. der er . www. kvalimad.dk Øl= en masse i en energisk fart
Omregnet En masse øl i en fart= energi
Re: Højreb sous vide
Det er lidt svært ved Sous Vide da det ikke laves i en ovn ;-) Jeg fik det her i julegave: http://www.tbsgrillshop.dk/Shop/kamado- ... meter.aspx Det skulle være rigtig godt til netop det du anbefaler, og det skal prøves med oksefilet nytårsaften i min WSM. Buy a man a beer and he wastes an hour. Teach a man to brew and he wastes a lifetime.
http://bryggeri.landly.dk http://www.facebook.com/bryggerilandly http://beersmithrecipes.com/listrecipes/2810/nimbus39
Sv: Højreb sous videHvordan blev det ?
Sendt fra min HTC One S med Tapatalk2
Re: Højreb sous videDen blev rigtig fin, måske en anelse for mør. Den fik 56 grader i 12 timer. Næste gang nøjes jeg med 10.
Venlig "Pilsen"
Jan Riis Sørensen http://bryghuset-riis.dk/ facebook.com/riisbryg Twitter: @bryghusetRiis
11 indlæg
• Side 1 af 1
Tilbage til Mad og øl & øl i mad Hvem er onlineBrugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst |