Her er virkelig en kanon opskrift
Ingredienser:
Kalkunbryst
Dijon sennep
1-2 Elephant øl
lidt boullion
Fremgangsmåde:
Kalkunbrystet smørres med sennep ( pas på Dijon sennep er stærk)
læg brystet (altså kalkunen :lol: ) i et fad og hæld boullion og 2/3 elephantøl i ( den sidste 1/3 drikkes under stegning) efterfyld evt med elephant og boullion undervejs så der er noget til sovsen
Lav lidt sauce (jo det er det nok) ved at montere med en god smørklat hvad der måtte være tilbage af øl og boullion fra stegning.
Server med bagt kartoffel med en god hjemmelavet hvidsløgssmør...
og en god håndbryg......
Det er en helt kanon ret også fordi man få smagt på en super øl under madlavning.
Velbekomme
Jimmi
Kalkunbryst med Elephant
Kalkunbryst med Elephant
Øv ingen bryg igang :(