Side 2 af 2

Re: Tørret kød - Den ULTIMATIVE ølsnack!

: 19. mar 2013, 10:02
af Ajes
Det er en dehydrator. Købt i netto for 199 kr. Den fungere ok, men en ovn med varmluft er også god. Der sidder et 70W varmeelement i maskinen, så det er ikke en strømsluger. Man må bare ikke proppe den for meget da der skal ordentlig luftcirkulation til.
Sidst lavede jeg det i varmluftsovn, hvilket er en strømsluger ;-). Det tog så vidt jeg husker 8 timer at få det ordentligt tørret.

Re: Tørret kød - Den ULTIMATIVE ølsnack!

: 19. mar 2013, 16:52
af MonkeyBrew
Ja ovnene er ofte kriminelle i den henseende. Papkassen er det næstbilligeste alternativ udover dehydratoren.
Ja med mindre man tørre det i luften. ;)

Re: Tørret kød - Den ULTIMATIVE ølsnack!

: 12. apr 2015, 11:10
af Michal
Hej Lars!

jeg genopliver lige denne tråd!

jeg lavede sidste år en omgang af dine tørrede kalkun stykker og fik kun ros for indsatsen. Desværre tog det temmelig lang tid at tørre dem i vores ovn, selv på varmluft!
SÅ! Nu er jeg på vej i Lidl for at se om jeg kan få den dampkoger de har til 299,- Den minder lidt om din dehydrator og jeg satser på den kan bruges til det samme.
Silver Crest Dampkoger
Silver Crest Dampkoger
SilverCrest Dampkoger.jpg (60.16 KiB) Vist 15031 gange
Hvor lang tid tager det typisk for dig at tørre kød i din "maskine"? og hvor meget kan du have i den ad gangen? Det ser ud til at du kan have et lag mere end i dampkogeren, men det kunne jo give et fingerpeg til mængden.

Re: Tørret kød - Den ULTIMATIVE ølsnack!

: 12. apr 2015, 11:13
af Michal
Nå, det var et gammelt billede jeg fandt der, den er på tilbud til 229,- :-)