Kombinering af mad og øl og omvendt.
af AlfaBrew » 25. feb 2013, 14:00
Jeg vil kraftigt anbefale at prøve lykken med opskrifterne fra: http://brooklynbrewshop.com/themash/cat ... grainchef/Jeg har prøvet et par af opskrifterne og det er en super god måde at bruge alt fra ølproduktionen på. Måske skal man dog holde sig til restprodukterne fra lyse øl, men måske er der en verden der venter på at blive opdaget?
-
AlfaBrew
-
- Indlæg: 8
- Tilmeldt: 31. aug 2012, 09:45
- Geografisk sted: Roskilde
af Haslund » 25. feb 2013, 16:19
Du har helt ret men vær opmærksom på ar der kan være småsten i masken, ikke usundt men heller ikke godt for tænderne :(
-

Haslund
-
- Indlæg: 323
- Images: 0
- Tilmeldt: 16. mar 2007, 07:02
- Geografisk sted: 3400 Hillerød
-
af mrbanjo » 4. mar 2013, 21:48
det var da et fantastisk link, tak for det. Jeg har fået bagt noget en del brød med malt, men får kun brugt en brøkdel af det brugte malt, og jeg synes det er lidt ærgeligt at skulle smide resten ud. Ved I hvor længe det kan holde sig, eller om man evt kan tørre det?
-
mrbanjo
-
- Indlæg: 29
- Tilmeldt: 27. okt 2012, 21:40
- Geografisk sted: Frederiksberg
-
af Tiedt » 5. mar 2013, 06:39
Har aldrig prøvet at tørre det men kender du nogen med svin, køer eller heste skulle det være fint foder...
-

Tiedt
-
- Indlæg: 653
- Images: 0
- Tilmeldt: 14. jun 2009, 21:37
- Geografisk sted: Roskilde
-
af Christian Ernstsen » 5. mar 2013, 08:23
Vores høns får altid resterne dagen efter, men der er nok ikke megen energi tilbage i malten, når man har trukket stivelse og sukkeret ud. Det er altid tydeligt når de har spist resterne, for de sk*der helt vildt meget efterfølgende, så jeg ved ikke hvor meget de egentlig får ud af det?
Med venlig hilsen Christian Brygsetup: 25 liter elgryde, pumpe og modstrømskøler. 23 bryg i alt.
-

Christian Ernstsen
-
- Indlæg: 772
- Tilmeldt: 28. okt 2009, 12:21
- Geografisk sted: Vejle
-
af mrbanjo » 5. mar 2013, 09:08
Jeg har ladet mig fortælle, at det skulle være ret sundt, netop fordi stivelsen og sukkeret er trukket ud af det, en slags kostfibre, som folk betaler dyrt for i helsekostbutikker. Og jo, godt for fordøjelsen...
Jeg bor i byen, så jeg kan desværre hverken fodre høns eller smide resterne på møddingen
-
mrbanjo
-
- Indlæg: 29
- Tilmeldt: 27. okt 2012, 21:40
- Geografisk sted: Frederiksberg
-
af Glenn H. » 5. mar 2013, 09:46
mrbanjo skrev:Jeg har ladet mig fortælle, at det skulle være ret sundt, netop fordi stivelsen og sukkeret er trukket ud af det, en slags kostfibre, som folk betaler dyrt for i helsekostbutikker. Og jo, godt for fordøjelsen...
Jeg bor i byen, så jeg kan desværre hverken fodre høns eller smide resterne på møddingen Så slæber du det bare ned på rådhuspladsen og kaster det ud til duerne ;)
- mvh. Glenn
-

Glenn H.
-
- Indlæg: 182
- Tilmeldt: 18. dec 2009, 09:59
- Geografisk sted: Kolding
af Holger » 5. mar 2013, 15:14
Mæsken fra et bryg, som man ønsker at bruge til brød, kan sagtens fryses ned. Det vil jeg anbefale at gøre, skulle der være noget tilbage i mæsken vil frysningen holde på det, det vil det ikke ved tørring. Ved ikke om det kan tørres, har aldrig prøvet. Når jeg bager, bruger jeg sjældent mæsken fra lyse øl, da jeg ikke syntes der er så meget smag i, modsat det der kommer fra mørkere og stærkere bryg.
Hellhound.dk
-
Holger
-
- Indlæg: 339
- Tilmeldt: 2. aug 2012, 11:28
- Geografisk sted: Aalborg (Gug)
-
af Occidio » 10. maj 2013, 20:16
Ølbrygning overrasker igen med den fantastiske verden den er synes jeg ! FED side ! :D Så er der lige et ritual mere der skal på listen hver gang vi brygger og hygger. Masser af opskrifter at tage fat på!
Takker !
BTW er der en guide til hvordan man tørre malten på hjemmesiden.
-

Occidio
-
- Indlæg: 129
- Tilmeldt: 12. jan 2013, 10:07
Tilbage til Mad og øl & øl i mad
Hvem er online
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst
|
|