Okse mørbrad og øl

Kombinering af mad og øl og omvendt.
Besvar
BryggerenDK
Indlæg: 4
Tilmeldt: 10. sep 2012, 13:25

Okse mørbrad og øl

Indlæg af BryggerenDK »

I lørdags sprængte mig og konen madbudgettet og købte luksus oksemørbrad i Metro. Har ALDRIG smagt så mørt kød og med en hjemmebrygget hvede til at skylle retten ned med, var lykken gjort.

Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi fråser med madbudgettet :)
Brugeravatar
Christian Ernstsen
Indlæg: 770
Tilmeldt: 28. okt 2009, 12:21
Geografisk sted: Vejle
Kontakt:

Re: Okse mørbrad og øl

Indlæg af Christian Ernstsen »

Det lyder lækkert! Hvede ville nok ikke være mit førstevalg, men nu er jeg også mest til 'tunge', mørke øl - hvilken slags hvedeøl serverede du til?
Med venlig hilsen
Christian

Brygsetup: 25 liter elgryde, pumpe og modstrømskøler. 23 bryg i alt.
Besvar

Tilbage til "Mad og øl & øl i mad"