Hej jeg har lige købt mig
32% Tactical Nuclear Penguin og
41% Sink The Bismarck
der følger patentprop med til bægge flasker øl midt spørgsmål går nu bare på om er disse øl karboneret eller kan de drikkes lidt af gangen lige som en whiskey?
32% Tactical Nuclear Penguin
12 indlæg
• Side 1 af 1
32% Tactical Nuclear PenguinHej jeg har lige købt mig
32% Tactical Nuclear Penguin og 41% Sink The Bismarck der følger patentprop med til bægge flasker øl midt spørgsmål går nu bare på om er disse øl karboneret eller kan de drikkes lidt af gangen lige som en whiskey?
Re: 32% Tactical Nuclear PenguinJeg husker den lille smagsprøve jeg har fået af Bismark som helt 'flad'.
mvh Bjarne
Re: 32% Tactical Nuclear PenguinDe er næsten ikke karboneret.
Drik du bare lidt af gangen, men stil dem i køleskabet - og husk at de ikke holder for evigt. MVH
Morten "Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
32% Tactical Nuclear PenguinJeg ville dog tro, at de ilter relativt hurtigt, og ville nok drikke dem indenfor et par dage efter åbning.
Re: 32% Tactical Nuclear PenguinEr der nogen herinde der har prøvet at fryse destilere øl ? Jeg gjorde det engang i mine unge dage med noget hvidvin og det gik ret godt ! Blev helt klart stiv :)
Kunne da være sjovt at gøre det med en let humlet og peatet øl ! Tror den kommer på 2do listen ! Duff beer for me Duff beer for you, Ill have a duff you have one too.
Re: 32% Tactical Nuclear PenguinEisbock er frysedestilleret. Har prøvet det med mjød engang. Den blev næsten som portvin. Så det skal da helt sikkert prøves igen engang. ;)
Monkeybrew - Abegodt øl!
~ Lars Bang Rasmussen ~ http://www.monkeybrew.dk Mæsketemperature for stilarterne: viewtopic.php?f=7&t=9792&p=85351&hilit=m%C3%A6sketemperature#p85351
Re: 32% Tactical Nuclear PenguinJeg har haft Sink the bismark stående åben er flere måneder og den kunne sagtens drikkes efter så lang tid.
Tjek Bryggeriets Facebookside: https://www.facebook.com/pages/Bryghuset-2tv/141680605884400?ref=ts
Re: 32% Tactical Nuclear Penguin
Hvordan gøres det? Bare i en flaske/dunk, og så i fryseren? Det er vel mjøden/øllet der tør først, eller hvordan? - Jan Graabæk
32% Tactical Nuclear PenguinJeg kom til det her i ugen. Jeg havde stilt en fustage udenfor, og jeg skulle have den sidste slat tappet på flasker. Da jeg havde tappet det halve af den mængde jeg havde vurderet der var tilbage, kom der ikke mere, og jeg pakkede tappegrejet, og åbnede fustagen for at rengøre den, og hælder lige den sidste slat ud , tror jeg , men der kom en masse iskrystaller ud i stedet, så jeg fik tjekkisk Eispilsner i flaskerne og det smager rigtig godt.
Nu står der en dobbeltipa udenfor, så kan den blive til Barleywine ;-)
Re: 32% Tactical Nuclear PenguinSmagte Armageddon fra Brewmeister forrige weekend, eftersigende verdens stærkeste øl på 65%
http://www.ratebeer.com/beer/brewmeister-armageddon/188747/ Må sige det var en oplevelse og konceptet med en Eisbock er ret interessant... men 600,- små danske kroner for 33 cl... Så ville jeg nu hellere købe en god whisky :P
Re: 32% Tactical Nuclear Penguin
Lige præcis i fryseren, hvis vejret ikke er til det. ;) Det er "vandet" der fryser først og den del med alkoholen der i teorien bliver tilbage. Der dannes grød is på toppen og det fjerner man med en hul-ske. Jeg havde en kummefryser dengang, og den var vanvittig praktisk da jeg kunne placere hele brygspanden deri. Tror den stod i 2 døgn før jeg fjernede is. Jeg checkede i hvert tilfælde til den nogle gange over de 2 dage. En sjov metode at "forstærke" brygget på. Monkeybrew - Abegodt øl!
~ Lars Bang Rasmussen ~ http://www.monkeybrew.dk Mæsketemperature for stilarterne: viewtopic.php?f=7&t=9792&p=85351&hilit=m%C3%A6sketemperature#p85351
Re: 32% Tactical Nuclear Penguin
Hæhæ, eispils og iipa (isipa) lyder som spændende projekter. ;) Monkeybrew - Abegodt øl!
~ Lars Bang Rasmussen ~ http://www.monkeybrew.dk Mæsketemperature for stilarterne: viewtopic.php?f=7&t=9792&p=85351&hilit=m%C3%A6sketemperature#p85351
12 indlæg
• Side 1 af 1
Tilbage til Mad og øl & øl i mad Hvem er onlineBrugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst |