Side 2 af 2

Re: Pulled pork

Indlæg: 25. jul 2012, 12:56
af Humlejægeren
Så er det tid til PP igen.. Nu med sovsen til hmmm 2½ kg kød til 4 mand, er der nu nok ?? ;-)

Re: Pulled pork

Indlæg: 25. jul 2012, 13:10
af Fotojensen
Burde det være, ellers hedder den tynd mave i morgen ;0) husk coleslaw

Re: Pulled pork

Indlæg: 25. jul 2012, 13:43
af admin
Ja det er nok hvis det er 4 små mænd :-)

Re: Pulled pork

Indlæg: 26. jul 2012, 18:13
af Kokken80
janriis skrev:Hvilken "grisedel" bruger i til pulled pork ? Har hørt en del om pp, men aldrig prøvet det selv. Hvordan styrer man grillen til de der 90-110 grader ?


Brug skulderen istedet for nakken, langt mere smag og saft og væsentlig mindre fedt = noget mere udbytte & bedre produkt ;)

Og rigtig som de skriver, giv den en ordentlig gang tørrub og lad den ligge i minimum 2dage og trække. Husk brun farin til at give den sødme og glem ikke cayennen heller. Den skal have en balance mellem salt, sødme og lidt kick, serveres med vinegar som afslutter cirklen.

Lav evt. en god salat på snittet spidskål der er saltet i en times tid, og herefter vendt med grofthakkede ristede mandler, tørret tranebær, revet gulerødder og en grov sennepsvinaigrethe med vild blomsterhonning.

Re: Pulled pork

Indlæg: 26. jul 2012, 19:48
af admin
de 90 grader holder du ved at "kun" tænde 10 til 15 heatbeads, og føde den de næste hver 3. time med en håndfuld kul.

Re: Pulled pork

Indlæg: 26. jul 2012, 20:02
af Humlejægeren
admin skrev:de 90 grader holder du ved at "kun" tænde 10 til 15 heatbeads, og føde den de næste hver 3. time med en håndfuld kul.

Tak det var lige det jeg manglet..

Re: Pulled pork

Indlæg: 26. jul 2012, 21:08
af Enerneslo
Jeg har også lavet mandeudgaven af den her et par gange. Mums det er guf. :)

http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=49204630

Re: Pulled pork

Indlæg: 22. sep 2012, 10:14
af Holger
De få gange der her er blevet lavet pp, bruger jeg også en lille barbecue sovs ved siden af, næste dag bruger jeg resterne i en burger.
Min opskrift på bbq-sauce kommer her:
Brun farin, honning, paprika, lidt karry, salt, peber, lidt tabasco eller engelsk sause og så masser af ketchup. Hele herligheden røres sammen, og trækker et par timer inden brug