Pulled pork
23 indlæg
• Side 2 af 2 • 1, 2
Re: Pulled porkSå er det tid til PP igen.. Nu med sovsen til hmmm 2½ kg kød til 4 mand, er der nu nok ?? ;-)
Brew Strong
Nikolaj
Re: Pulled porkBurde det være, ellers hedder den tynd mave i morgen ;0) husk coleslaw
Venligst
Tommy The problem with the world is that everyone is a few drinks behind "Humphrey Bogart" LEV livet, det er til for det samme.
Re: Pulled porkJa det er nok hvis det er 4 små mænd :-)
Re: Pulled pork
Brug skulderen istedet for nakken, langt mere smag og saft og væsentlig mindre fedt = noget mere udbytte & bedre produkt ;) Og rigtig som de skriver, giv den en ordentlig gang tørrub og lad den ligge i minimum 2dage og trække. Husk brun farin til at give den sødme og glem ikke cayennen heller. Den skal have en balance mellem salt, sødme og lidt kick, serveres med vinegar som afslutter cirklen. Lav evt. en god salat på snittet spidskål der er saltet i en times tid, og herefter vendt med grofthakkede ristede mandler, tørret tranebær, revet gulerødder og en grov sennepsvinaigrethe med vild blomsterhonning.
Re: Pulled porkde 90 grader holder du ved at "kun" tænde 10 til 15 heatbeads, og føde den de næste hver 3. time med en håndfuld kul.
Re: Pulled pork
Tak det var lige det jeg manglet.. Brew Strong
Nikolaj
Re: Pulled porkJeg har også lavet mandeudgaven af den her et par gange. Mums det er guf. :)
http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=49204630
Re: Pulled porkDe få gange der her er blevet lavet pp, bruger jeg også en lille barbecue sovs ved siden af, næste dag bruger jeg resterne i en burger.
Min opskrift på bbq-sauce kommer her: Brun farin, honning, paprika, lidt karry, salt, peber, lidt tabasco eller engelsk sause og så masser af ketchup. Hele herligheden røres sammen, og trækker et par timer inden brug Hellhound.dk
23 indlæg
• Side 2 af 2 • 1, 2
Tilbage til Mad og øl & øl i mad Hvem er onlineBrugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst |