pariserbøf

Kombinering af mad og øl og omvendt.
Besvar
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

pariserbøf

Indlæg af admin »

Jeg skal i morgen have besøg af en ven, vi skal ha´:

http://www.bestbeef.dk/filer/opskrifpdf ... riserb.pdf

Billede

Er der mon flere forslag til hvad der skal være til ud over godt øl ad libitum.
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Brugeravatar
Lars Christensen
Indlæg: 483
Tilmeldt: 25. sep 2007, 13:09
Geografisk sted: 6720 Fanø
Kontakt:

Indlæg af Lars Christensen »

Hej Jens.

Du er vist ude i noget herrefrokost noget? Og da du jo har øllet vil jeg ladde det ligge.
Jeg skal selv til en frokost lørdag, og har i aftes lavet solæg, som jeg skal have med. Hvis du er hurtig kan du næsten nå at få sådanne færdige.

En anden sikker vinder, men som desværre ligner din pariserbøf lidt vel meget er at varme nogle kippers, og servere dem på rugbrød med næsten samme topping, som du har ovenpå pariserbøffen.

Ellers vil jeg anbefale dig at få fat i "Den hvide frokostbog" fra Tørsleff. Der kan du finde opskrifter på alt det du troede var umuligt at frembringe til en rigtigt frokost.

Håber i får en hyggelig dag.


EDIT: Der skal selvfølgelig være snaps til. Gerne en kryddersnaps af god kvalitet.
Hilsen

Lars (6720)

LaC-Brew: http://www.larchris.dk
- "Både bryg og drik med omtanke!"
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Indlæg af admin »

Den bog køber jeg :-) takker for dine forslag

Jens
mas
Indlæg: 1171
Tilmeldt: 19. mar 2006, 20:34
Geografisk sted: 2640, Hedehusene

Indlæg af mas »

Tjaa...

det er nok ved at være for sent med nye forslag. Jeg vil nu alligevel gøre reklame for følgende opskrift på karrysild:

Sovs:
1 stor kartofel
mayonaise
creme frais
lidt sildelage

fyld:
æble (sødt og syrligt)
rødløg
marinerede sild
karry

Læg de marinerede sild til at trække i karryen med en smule slidelage, gerne natten over!

Kog kartoflen, mos den og rør den op med mayonaise og creme frais. Tilsæt den sildelage med karry silden har trukket i. Snit sild, æble og rødløg i passende stykker. Bland det hele og server på groft rugbrød. Løg i skiver og karse pynter på toppen, men er ikke nødvendigt. Nødvendigt er derimod rigeligt øl og en god snaps til!


Mvh

Thomas
Besvar

Tilbage til "Mad og øl & øl i mad"