Jeg skal i morgen have besøg af en ven, vi skal ha´:
http://www.bestbeef.dk/filer/opskrifpdf ... riserb.pdf
Er der mon flere forslag til hvad der skal være til ud over godt øl ad libitum.
pariserbøf
pariserbøf
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lars Christensen
- Indlæg: 483
- Tilmeldt: 25. sep 2007, 13:09
- Geografisk sted: 6720 Fanø
- Kontakt:
Hej Jens.
Du er vist ude i noget herrefrokost noget? Og da du jo har øllet vil jeg ladde det ligge.
Jeg skal selv til en frokost lørdag, og har i aftes lavet solæg, som jeg skal have med. Hvis du er hurtig kan du næsten nå at få sådanne færdige.
En anden sikker vinder, men som desværre ligner din pariserbøf lidt vel meget er at varme nogle kippers, og servere dem på rugbrød med næsten samme topping, som du har ovenpå pariserbøffen.
Ellers vil jeg anbefale dig at få fat i "Den hvide frokostbog" fra Tørsleff. Der kan du finde opskrifter på alt det du troede var umuligt at frembringe til en rigtigt frokost.
Håber i får en hyggelig dag.
EDIT: Der skal selvfølgelig være snaps til. Gerne en kryddersnaps af god kvalitet.
Du er vist ude i noget herrefrokost noget? Og da du jo har øllet vil jeg ladde det ligge.
Jeg skal selv til en frokost lørdag, og har i aftes lavet solæg, som jeg skal have med. Hvis du er hurtig kan du næsten nå at få sådanne færdige.
En anden sikker vinder, men som desværre ligner din pariserbøf lidt vel meget er at varme nogle kippers, og servere dem på rugbrød med næsten samme topping, som du har ovenpå pariserbøffen.
Ellers vil jeg anbefale dig at få fat i "Den hvide frokostbog" fra Tørsleff. Der kan du finde opskrifter på alt det du troede var umuligt at frembringe til en rigtigt frokost.
Håber i får en hyggelig dag.
EDIT: Der skal selvfølgelig være snaps til. Gerne en kryddersnaps af god kvalitet.
Tjaa...
det er nok ved at være for sent med nye forslag. Jeg vil nu alligevel gøre reklame for følgende opskrift på karrysild:
Sovs:
1 stor kartofel
mayonaise
creme frais
lidt sildelage
fyld:
æble (sødt og syrligt)
rødløg
marinerede sild
karry
Læg de marinerede sild til at trække i karryen med en smule slidelage, gerne natten over!
Kog kartoflen, mos den og rør den op med mayonaise og creme frais. Tilsæt den sildelage med karry silden har trukket i. Snit sild, æble og rødløg i passende stykker. Bland det hele og server på groft rugbrød. Løg i skiver og karse pynter på toppen, men er ikke nødvendigt. Nødvendigt er derimod rigeligt øl og en god snaps til!
Mvh
Thomas
det er nok ved at være for sent med nye forslag. Jeg vil nu alligevel gøre reklame for følgende opskrift på karrysild:
Sovs:
1 stor kartofel
mayonaise
creme frais
lidt sildelage
fyld:
æble (sødt og syrligt)
rødløg
marinerede sild
karry
Læg de marinerede sild til at trække i karryen med en smule slidelage, gerne natten over!
Kog kartoflen, mos den og rør den op med mayonaise og creme frais. Tilsæt den sildelage med karry silden har trukket i. Snit sild, æble og rødløg i passende stykker. Bland det hele og server på groft rugbrød. Løg i skiver og karse pynter på toppen, men er ikke nødvendigt. Nødvendigt er derimod rigeligt øl og en god snaps til!
Mvh
Thomas