Jeg skal tørhumle en Belgisk Ale.
Men hvor meget Humle plejer man at bruge - er der et forhold her :?:
Jeg havde først tænkt mig , at tilsætte det humle , som skulle have været dufthumlen under brygningen - men det er jo en meget lille mængde :?
Hvor meget plejer I at bruge :?:
Tør humling.
Tør humling.
Mvh
Martin Jørgensen
7000 Fredericia
Relax - Don´t worry
Have a homebrew
Mit udstyr http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic.php?t=57
Martin Jørgensen
7000 Fredericia
Relax - Don´t worry
Have a homebrew
Mit udstyr http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic.php?t=57
tør humling
Jeg har brugt 65 gram engang til 45 liter dubbel (kunne svagt anes). Og en anden gang brugte jeg 300 gram til 55 liter tjekkisk pilsner øl (kan tydelig lugtes). Så et sted der imellem, vil jeg tro :-)
Jeg tilsætter det altid til sekundær fermentering, og i mindst 14 dage.
Jens
Jeg tilsætter det altid til sekundær fermentering, og i mindst 14 dage.
Jens
hmmm ok
Høvler bare de rester jeg har i :lol:
Så må det være godt - skal også lige lave lidt "koriander the" , og høvle i Kan godt trænge til lidt mere koriander.
Høvler bare de rester jeg har i :lol:
Så må det være godt - skal også lige lave lidt "koriander the" , og høvle i Kan godt trænge til lidt mere koriander.
Mvh
Martin Jørgensen
7000 Fredericia
Relax - Don´t worry
Have a homebrew
Mit udstyr http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic.php?t=57
Martin Jørgensen
7000 Fredericia
Relax - Don´t worry
Have a homebrew
Mit udstyr http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic.php?t=57