Tør humling.

Besvar
Martin
Indlæg: 40
Tilmeldt: 6. dec 2005, 12:57
Geografisk sted: Fredericia

Tør humling.

Indlæg af Martin »

Jeg skal tørhumle en Belgisk Ale.

Men hvor meget Humle plejer man at bruge - er der et forhold her :?:

Jeg havde først tænkt mig , at tilsætte det humle , som skulle have været dufthumlen under brygningen - men det er jo en meget lille mængde :?

Hvor meget plejer I at bruge :?:
Mvh
Martin Jørgensen
7000 Fredericia

Relax - Don´t worry
Have a homebrew
Mit udstyr http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic.php?t=57
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

tør humling

Indlæg af admin »

Jeg har brugt 65 gram engang til 45 liter dubbel (kunne svagt anes). Og en anden gang brugte jeg 300 gram til 55 liter tjekkisk pilsner øl (kan tydelig lugtes). Så et sted der imellem, vil jeg tro :-)
Jeg tilsætter det altid til sekundær fermentering, og i mindst 14 dage.

Jens
Martin
Indlæg: 40
Tilmeldt: 6. dec 2005, 12:57
Geografisk sted: Fredericia

Indlæg af Martin »

hmmm ok

Høvler bare de rester jeg har i :lol:

Så må det være godt - skal også lige lave lidt "koriander the" , og høvle i :wink: Kan godt trænge til lidt mere koriander.
Mvh
Martin Jørgensen
7000 Fredericia

Relax - Don´t worry
Have a homebrew
Mit udstyr http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic.php?t=57
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

TH

Indlæg af admin »

Jeg plejer at smide det hele i en humle sok, plus en 0,5 Kg sten som jeg har kogt og vasket.

Jens
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"