lambic

Besvar
elchivato
Indlæg: 89
Tilmeldt: 19. nov 2006, 15:30

lambic

Indlæg af elchivato »

jeg er lidt i tvivl om hvordan man gør men her er min plan
jeg gærer først på noget tørgær
så omstikker jeg den og tilsætter jeg 5112 Brettanomyces bruxellensis
(er det rigtigt forstået at man bruger den i stedet for at stille den ud til vilde gæring ?)+4 kg brombær
er planen helt hen i vejret ?
hvor lang tid lader man den stå anden gang før man flasker ?
chevydk
Indlæg: 913
Tilmeldt: 5. dec 2005, 12:26
Geografisk sted: 7080, Børkop
Kontakt:

Indlæg af chevydk »

Læs lidt på denne side http://byo.com/feature/1230.html
Jeg har ikke selv erfaring med Lambic, men er altid frisk på at udvide horisonten.
Lad os endlig få lov at følge dit bryg, gerne med billeder der jo kan oploades til vores gallery.

Velkommen til, iøvrigt ;-)
Mvh.

Søren Ladegaard

"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
chevydk
Indlæg: 913
Tilmeldt: 5. dec 2005, 12:26
Geografisk sted: 7080, Børkop
Kontakt:

Indlæg af chevydk »

Mvh.

Søren Ladegaard

"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
elchivato
Indlæg: 89
Tilmeldt: 19. nov 2006, 15:30

Indlæg af elchivato »

ok mange tak, jeg prøver at studerer det lidt jeg skal nok vende tilbage
nok jeg får sat det i gang
Malmberg
Indlæg: 342
Tilmeldt: 6. dec 2005, 12:52
Geografisk sted: Gudumholm

Indlæg af Malmberg »

Bogen "Wild Brews" er også fremragende og utrolig inspirerende. Jeg har lånt den på biblioteket ( http://bibliotek.dk/ ).

MVH
KAsper Malmberg
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"