jeg er lidt i tvivl om hvordan man gør men her er min plan
jeg gærer først på noget tørgær
så omstikker jeg den og tilsætter jeg 5112 Brettanomyces bruxellensis
(er det rigtigt forstået at man bruger den i stedet for at stille den ud til vilde gæring ?)+4 kg brombær
er planen helt hen i vejret ?
hvor lang tid lader man den stå anden gang før man flasker ?
lambic
Læs lidt på denne side http://byo.com/feature/1230.html
Jeg har ikke selv erfaring med Lambic, men er altid frisk på at udvide horisonten.
Lad os endlig få lov at følge dit bryg, gerne med billeder der jo kan oploades til vores gallery.
Velkommen til, iøvrigt ;-)
Jeg har ikke selv erfaring med Lambic, men er altid frisk på at udvide horisonten.
Lad os endlig få lov at følge dit bryg, gerne med billeder der jo kan oploades til vores gallery.
Velkommen til, iøvrigt ;-)
Mvh.
Søren Ladegaard
"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Søren Ladegaard
"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Mere læsestof.
http://byo.com/referenceguide/yeaststrains/lambic.html
Et par opskrifter, hvor fremgangsmåden også kan ses.
http://www.skotrat.com/skotrat/recipes/ ... pes/4.html
http://www.skotrat.com/skotrat/recipes/ ... pes/2.html
http://byo.com/referenceguide/yeaststrains/lambic.html
Et par opskrifter, hvor fremgangsmåden også kan ses.
http://www.skotrat.com/skotrat/recipes/ ... pes/4.html
http://www.skotrat.com/skotrat/recipes/ ... pes/2.html
Mvh.
Søren Ladegaard
"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Søren Ladegaard
"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Bogen "Wild Brews" er også fremragende og utrolig inspirerende. Jeg har lånt den på biblioteket ( http://bibliotek.dk/ ).
MVH
KAsper Malmberg
MVH
KAsper Malmberg