Tilt og temperatur sammenhæng

Besvar
HoegildBryghus
Indlæg: 94
Tilmeldt: 8. jan 2017, 23:10
Geografisk sted: 7400 Herning

Tilt og temperatur sammenhæng

Indlæg af HoegildBryghus »

Jeg har tit spekuleret over hvor meget temperaturen teg i mine bryg under gæring men aldrig rigtigt undersøgt det, selv om jeg de sidste mange bryg har haft mulighed for det med iSpindel, resultatet bevirker nok at jeg vil starte min gæring på en noget lavere temperatur. 22 l urt i en 30 l beholder står på varmeplade der er sat til 21 grd rum tmp 16 grd, jeg er lidt i tvivl om tilt bliver målt rigtigt da faldet stopper ret brat, men ud fra temperatur ændring synes jeg det virker rigtigt da temperaturen begynder at falde på samme tidspunkt
Vedhæftede filer
4D6F8E51-21A0-4C38-807B-0C7B8E9406B5.jpeg
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"