Langtids gæring
: 12. jul 2019, 14:14
Hej alle,
Vi er et par gutter som elsker øl, og derfor synes vi også at det er sjovt engang imellem at brygge vores eget.
Sidste år lavet vi en batch, men vi gik alle sammen hen og fik et lidt turmult år, og derfor har vi altså en gærspand stående med 25 liter øl i, som har stået og 'gæret' i +1 år.
Vi er lidt usikre på hvad det gør ved øllen, om den måske bare ikke smager særlig godt eller om det ligefrem ikke er super sundt at drikke den.
Så, er der nogle kloge folk herinde, som ved hvad der sker ved at lade sin øl 'gære' i +1 år?
Er den drikbar?
Venlig Hilsen Frederik
Vi er et par gutter som elsker øl, og derfor synes vi også at det er sjovt engang imellem at brygge vores eget.
Sidste år lavet vi en batch, men vi gik alle sammen hen og fik et lidt turmult år, og derfor har vi altså en gærspand stående med 25 liter øl i, som har stået og 'gæret' i +1 år.
Vi er lidt usikre på hvad det gør ved øllen, om den måske bare ikke smager særlig godt eller om det ligefrem ikke er super sundt at drikke den.
Så, er der nogle kloge folk herinde, som ved hvad der sker ved at lade sin øl 'gære' i +1 år?
Er den drikbar?
Venlig Hilsen Frederik