Jeg godt dette ikke 100% er øl og så alligevel...Det ligger jo rimelig tæt op af
Er her nogen som prøvet det og er det farligt, ikke set i forhold til myndighederne men der skulle ko være risiko for et eller andet bi-produkt som kan få meget fatale konsekvenser....mistet syn etc.
Er der noget man kan gøre for at undgå dette...tilsætning/metode ??
destilleri
Re: destilleri
Der har lige været en diskussion om samme emne her
http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic. ... js#p119667" onclick="window.open(this.href);return false;
Som jeg læser det, skal du bare kassere det første lille skvæt af dit destillat for at komme af med fusel og evt methanol. Methanol har lavere kogepunkt end ethanol, så teoretisk damper den uønskede methanol af før ethanol, når du varmer det op.
http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic. ... js#p119667" onclick="window.open(this.href);return false;
Som jeg læser det, skal du bare kassere det første lille skvæt af dit destillat for at komme af med fusel og evt methanol. Methanol har lavere kogepunkt end ethanol, så teoretisk damper den uønskede methanol af før ethanol, når du varmer det op.
-
- Indlæg: 153
- Tilmeldt: 11. sep 2017, 20:50
Re: destilleri
Tusind tak for link JAFU, det fandt jeg ikke da jeg søgte :-)....samt forklaring!
Re: destilleri
Lige en tanke.... whisky er destilleret røgøl og æblevun kan laves om til calvados.... :-)