destilleri

Besvar
Photografen
Indlæg: 153
Tilmeldt: 11. sep 2017, 20:50

destilleri

Indlæg af Photografen »

Jeg godt dette ikke 100% er øl og så alligevel...Det ligger jo rimelig tæt op af

Er her nogen som prøvet det og er det farligt, ikke set i forhold til myndighederne men der skulle ko være risiko for et eller andet bi-produkt som kan få meget fatale konsekvenser....mistet syn etc.

Er der noget man kan gøre for at undgå dette...tilsætning/metode ??
JAFU
Indlæg: 200
Tilmeldt: 21. jul 2017, 12:13
Geografisk sted: Falster

Re: destilleri

Indlæg af JAFU »

Der har lige været en diskussion om samme emne her
http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic. ... js#p119667" onclick="window.open(this.href);return false;
Som jeg læser det, skal du bare kassere det første lille skvæt af dit destillat for at komme af med fusel og evt methanol. Methanol har lavere kogepunkt end ethanol, så teoretisk damper den uønskede methanol af før ethanol, når du varmer det op.
Photografen
Indlæg: 153
Tilmeldt: 11. sep 2017, 20:50

Re: destilleri

Indlæg af Photografen »

Tusind tak for link JAFU, det fandt jeg ikke da jeg søgte :-)....samt forklaring!
Moesmand
Indlæg: 91
Tilmeldt: 9. aug 2016, 23:47
Geografisk sted: 9000 Aalborg

Re: destilleri

Indlæg af Moesmand »

Lige en tanke.... whisky er destilleret røgøl og æblevun kan laves om til calvados.... :-)
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"