Molasses

Molasses

Indlægaf jvels » 15. sep 2018, 07:10

Hej

Jeg har en opskrift, hvor der skal "1 lbs 5.14 oz Molasses (80.0 SRM)" i.

Kan Molasses erstattes 1:1 med mørk sirup eller?

/Jesper
jvels
 
Indlæg: 15
Tilmeldt: 3. maj 2006, 21:25
Geografisk sted: Hobro

Re: Molasses

Indlægaf fjorgensen » 15. sep 2018, 10:35

Molasses er et restprodukt fra fremstilling af hvidt sukker og indeholder ca 80% restsukker.
Molasses smager efter min mening ikke særligt godt så jeg ville nok bruge muscovadosukker, kandis eller sirup i stedet for.
keep it simple !
fjorgensen
 
Indlæg: 830
Tilmeldt: 2. apr 2014, 11:57
Geografisk sted: 7451 Sunds

Re: Molasses

Indlægaf morfmir » 16. sep 2018, 18:06

jvels skrev:Hej

Jeg har en opskrift, hvor der skal "1 lbs 5.14 oz Molasses (80.0 SRM)" i.

Kan Molasses erstattes 1:1 med mørk sirup eller?

/Jesper


Molasses i din opskrift er nok melasse fra sukkerrør når nu det er en opskrift med imperial mål. Det er kun her i latterlige Danmark at melasse er fra roer.

Der er MEGET stor forskel på smagen af melasse fra roer og sukkerrør. Roe melasse er ikke værd at komme i øllet, det tilfører ikke noget positivt.

https://www.fruugo.dk/meridian-org-blackstrap-melasse-740g/p-9644029-20269134

Du kan også godt bruge mørk muscovado sukker den kommer tæt på i smagen.

/Thomas
---
Imod tåber kæmper selv guder forgæves
morfmir
 
Indlæg: 603
Tilmeldt: 16. dec 2008, 22:55
Geografisk sted: Mørkøv


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Per og 11 gæster