Co2 er en naturlig del af øllet. Gæren som laver øllet producerer Co2 og noget forbliver i væsken. Atmosfærisk luft er dræbende for øllet, men Co2 lægger sig under den atmosfæriske luft og beskytter øllet.
https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q= ... wiISWMyZiY
CO2
-
- Indlæg: 915
- Tilmeldt: 2. apr 2014, 12:57
- Geografisk sted: 7451 Sunds
Re: CO2
keep it simple !
Re: CO2
Og herudover spiller CO² også en rolle ift oplevet smag. Selv en tuborg smager anderledes når den er flad
CO² er et parameter der er vigtigt ved særlige stilarter, fx engelsk ale vs. hvedeøl - men som med alt andet er det også smag og behag.
Hilsen
Freund
CO² er et parameter der er vigtigt ved særlige stilarter, fx engelsk ale vs. hvedeøl - men som med alt andet er det også smag og behag.
Hilsen
Freund
Re: CO2
Jeg har læst et eller andet sted, CO2 har en flintagtig smag. Jeg mener at kunne smage det, når der er høj karbonering. :-)
Mvh
Morten
Mvh
Morten