Dunkelweizen
8 indlæg
• Side 1 af 1
DunkelweizenHej herinde hvilke erfaringer har I med karbonering af dunkelwiezen. Kan godt slå op i de forskellige guides og se at et rummål på 3.6 til 4.48 er anbefalet, men hvad gør I der har brygget den og været tilfreds. 4.5 er i mine øjne næsten sodavandskarbonering.....
Re: DunkelweizenHvis du karbonere så hårdt, tror jeg det kommer til at stå ud af flasken.
Sendt fra min ONEPLUS A5010 med Tapatalk
Re: DunkelweizenHvad ville du foreslå ~ har du erfaring med karbonering af mørk hvedeøl ?
Re: DunkelweizenJeg bruger 3.0 når jeg flasker hvedeøl og så er der rigeligt med brus. Sent from my iPad using Tapatalk
Re: DunkelweizenTak Jan har nu sat en på 3.0 og en på 3.6 så må vi se hvilken der falder mest i folks smag.
Re: Dunkelweizen
Det bliver spændende at høre om, skriv lige dine erfaringer tilbage når du har testet.
Re: DunkelweizenJeg tror ikke syd tyskerne karbonere deres hvedøl hårdere end alm. Pilsner, måske endda mindre end det.
Sendt fra min ONEPLUS A5010 med Tapatalk
Re: Dunkelweizen3.6 gik fint hverken bomber eller overskumning. Så dommen er to DW en med lidt mindre kulsyre end den anden. Nogle vil gerne have høj karbonering nogle lidt mindre. Måske en lille note mere sprittet end 3.0 - har karboneret med sukker så kan undgås ved at tvangskarbonere istedet tænker jeg.
8 indlæg
• Side 1 af 1
Tilbage til Hjælp til at komme igang. Hvem er onlineBrugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster |