Sukker karbonering af fad.

Alm. Nybegynder hjælp.
Besvar
mhn
Indlæg: 439
Tilmeldt: 22. feb 2017, 16:58

Sukker karbonering af fad.

Indlæg af mhn »

Hej.

Jeg har tænkt mig at prøve sukker karbonering på fad.

Men jeg kan ikke finde ud af, om der skal være luft eller CO2 over øllet, når man sukker karbonerer.

Jeg hælder mest til CO2. Gæren skal vel ikke formere sig mere?

Er her nogle kloge hoveder, der kan spare mig en evt. dyr læring? :-)

Mvh
Morten
Mvh
Morten

Den ene af to. :-) http://mortenbryg.dk
fjorgensen
Indlæg: 915
Tilmeldt: 2. apr 2014, 12:57
Geografisk sted: 7451 Sunds

Re: Sukker karbonering af fad.

Indlæg af fjorgensen »

Jeg sukkerkarbonerer altid mine fade, jeg tilfører et par psi Co2 til fadet for at få låget til at forsegle, men jeg lufter ikke ud.
keep it simple !
mhn
Indlæg: 439
Tilmeldt: 22. feb 2017, 16:58

Re: Sukker karbonering af fad.

Indlæg af mhn »

Ok så du lader bare ilten være der, uden det giver noget negativt?

Så var det vist godt, jeg spurgte. :-)
Mvh
Morten

Den ene af to. :-) http://mortenbryg.dk
fjorgensen
Indlæg: 915
Tilmeldt: 2. apr 2014, 12:57
Geografisk sted: 7451 Sunds

Re: Sukker karbonering af fad.

Indlæg af fjorgensen »

mhn skrev:Ok så du lader bare ilten være der, uden det giver noget negativt?

Så var det vist godt, jeg spurgte. :-)
Det er jo lidt det samme som karbonering på flaske
keep it simple !
mhn
Indlæg: 439
Tilmeldt: 22. feb 2017, 16:58

Re: Sukker karbonering af fad.

Indlæg af mhn »

Med en meget bred flaskehals. :-)
Mvh
Morten

Den ene af to. :-) http://mortenbryg.dk
Besvar

Tilbage til "Hjælp til at komme igang."