Hej.
Jeg har tænkt mig at prøve sukker karbonering på fad.
Men jeg kan ikke finde ud af, om der skal være luft eller CO2 over øllet, når man sukker karbonerer.
Jeg hælder mest til CO2. Gæren skal vel ikke formere sig mere?
Er her nogle kloge hoveder, der kan spare mig en evt. dyr læring? :-)
Mvh
Morten
Sukker karbonering af fad.
-
- Indlæg: 915
- Tilmeldt: 2. apr 2014, 12:57
- Geografisk sted: 7451 Sunds
Re: Sukker karbonering af fad.
Jeg sukkerkarbonerer altid mine fade, jeg tilfører et par psi Co2 til fadet for at få låget til at forsegle, men jeg lufter ikke ud.
keep it simple !
Re: Sukker karbonering af fad.
Ok så du lader bare ilten være der, uden det giver noget negativt?
Så var det vist godt, jeg spurgte. :-)
Så var det vist godt, jeg spurgte. :-)
-
- Indlæg: 915
- Tilmeldt: 2. apr 2014, 12:57
- Geografisk sted: 7451 Sunds
Re: Sukker karbonering af fad.
Det er jo lidt det samme som karbonering på flaskemhn skrev:Ok så du lader bare ilten være der, uden det giver noget negativt?
Så var det vist godt, jeg spurgte. :-)
keep it simple !
Re: Sukker karbonering af fad.
Med en meget bred flaskehals. :-)