Opskrift på Fynsk Forår fra Ørbæk

Redaktør: Co-Admin

Besvar
janriis
Indlæg: 1417
Tilmeldt: 23. sep 2008, 20:23
Geografisk sted: Nykøbing F.

Opskrift på Fynsk Forår fra Ørbæk

Indlæg af janriis »

Hej alle

Både jeg og min kone synes ret godt om denne øl og ville derfor høre om der var nogen der havde en klon opskrift på den. Den er tilsyneladende brygget som en ale med tilsat hyldeblomst, men minder mere om en hvede.
Venlig "Pilsen"

Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
jakobø
Indlæg: 1796
Tilmeldt: 2. sep 2006, 10:43
Geografisk sted: 7000 fredericia
Kontakt:

Indlæg af jakobø »

jeg ville lave en lys pale ale med en portion hvede malt i.
humlen har jegikke et bud på, men så tilsætte 100gram hyldeblomst i de sidste 15 min af kogning eller også tilsætte et afkog af dem til sekundær.
jeg har selv en stående der nu er over et år.
det var en pale ale jeg plejer at lave med cascade og så honning
men da jeg ikke havde noget honning hjemme på brygdagen lavede jeg et opkog med 200 gram frosset hyldeblomst og honningen og tilsatte til sekundær.
den var udrikkelig de første mange månneder, og har meget bundfald, men er idag en rigtig lækker sommerale med dejlig hyldesmag.

jeg håber jeg gav lidt inspiration
Brygger lejlighedsvist.
janriis
Indlæg: 1417
Tilmeldt: 23. sep 2008, 20:23
Geografisk sted: Nykøbing F.

Indlæg af janriis »

Tak det, helt sikkert noget jeg kan bruge. Måske kan blomsterne erstattes med koncentreret hyldesaft. Det må prøves.
Venlig "Pilsen"

Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
janriis
Indlæg: 1417
Tilmeldt: 23. sep 2008, 20:23
Geografisk sted: Nykøbing F.

Indlæg af janriis »

tænkte om en cascade ville være et godt valg til min øl. Jeg vil jo gerne have en anelse citrussmag udover hyldesn.
Venlig "Pilsen"

Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Besvar

Tilbage til "Opskrifter"