Ok opskrift?

Redaktør: Co-Admin

Besvar
Jakobsen
Indlæg: 80
Tilmeldt: 22. feb 2015, 13:15

Ok opskrift?

Indlæg af Jakobsen »

Hej folkens, hvad sider I til den vedhæftet opskrift?
Kan den drikkes :)


Nicolaj
Vedhæftede filer
Belgisk.pdf
(484.43 KiB) Downloadet 701 gange
Brugeravatar
Borg
Indlæg: 4741
Tilmeldt: 28. dec 2009, 17:46
Geografisk sted: Herning

Re: Ok opskrift?

Indlæg af Borg »

Det korte svar på dit spørgsmål er: "ja".
Men hvis du også vil have et par kommentarer med så:
Hvorfor både Pale- og Pilsnermalt?
Du bør anføre din kandis som boil-tilsætning, da den ellers regnes med i mæskevandsberegningen.
5 kg malt bør kun fordre 15 liter mæskevand. Forhold max 1:3. Ret det i mlskeprofilen.
Hvis det er en traditionel belgisk ale du går efter, så hold dig til kontinentale humler som hallertauer og lignende, og glem de amerikanske.
Og jeg ville give den 2,6 CO2 volumen.
Husk rehydrering af din gær.
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakobsen
Indlæg: 80
Tilmeldt: 22. feb 2015, 13:15

Re: Ok opskrift?

Indlæg af Jakobsen »

Borg skrev:Det korte svar på dit spørgsmål er: "ja".
Men hvis du også vil have et par kommentarer med så:
Hvorfor både Pale- og Pilsnermalt?
Du bør anføre din kandis som boil-tilsætning, da den ellers regnes med i mæskevandsberegningen.
5 kg malt bør kun fordre 15 liter mæskevand. Forhold max 1:3. Ret det i mlskeprofilen.
Hvis det er en traditionel belgisk ale du går efter, så hold dig til kontinentale humler som hallertauer og lignende, og glem de amerikanske.
Og jeg ville give den 2,6 CO2 volumen.
Husk rehydrering af din gær.

Super godt, mange tak :)

Det er en fejl at jeg har fået valgt pilsner malt, det skal selvfølgelig være pale malt :)
Grunden til jeg bruger Cascade + Styrian Goldings er at jeg har lidt for meget af det på lager :P.

Ja, den mæskeprofil skal jeg lige have kigget på igen. Igen Mange tak
Besvar

Tilbage til "Opskrifter"