Hvad siger I til denne?

Redaktør: Co-Admin

Hvad siger I til denne?

Indlægaf Jakobsen » 6. feb 2017, 12:07

Jeg har forsøgt at sammensætte en Belgian Golden Strong Ale

Vedhæftet billede.

Nogle forslag til hvad jeg evt. skal tilpasse?
Vedhæftede filer
strong.jpg
Jakobsen
 
Indlæg: 65
Tilmeldt: 22. feb 2015, 13:15

Re: Hvad siger I til denne?

Indlægaf Thage » 6. feb 2017, 12:38

Har brygget en la fin du minde klon med honning, og igår en cara wit med candy syrup sirup... syntes den lidt svage sødme hænger godt sammen med de stærke procenter - så se det som et input, da jeg ikke aner hvordan det passer i stilen ;)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Thage
 
Indlæg: 1164
Tilmeldt: 3. okt 2015, 09:37
Geografisk sted: Allerød

Re: Hvad siger I til denne?

Indlægaf Jakobsen » 6. feb 2017, 16:20

Det var bestemt ikke et dårligt forslag. Honning er så dejlig sød :)
Jakobsen
 
Indlæg: 65
Tilmeldt: 22. feb 2015, 13:15

Re: Hvad siger I til denne?

Indlægaf Thage » 6. feb 2017, 18:14

Jakobsen skrev:Det var bestemt ikke et dårligt forslag. Honning er så dejlig sød :)


Husk at købe god honning, brugte akacie selv da en Brown ale med billig alm. Blev harsk i smagen. Blev den med akacie slet ikke.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Thage
 
Indlæg: 1164
Tilmeldt: 3. okt 2015, 09:37
Geografisk sted: Allerød

Re: Hvad siger I til denne?

Indlægaf tfantonsen » 6. feb 2017, 18:54

Ikke når gæren er færdig, så smager den af tørrede blomster :)

Men det passer også fint til nogle øl, jeg havde karameliseret og alm. honning ude fra haven i min juleøl, og den var go'!
Nybrygger

I flasker: Kølsh, Belgisk juledubbel, Champagne saison, Guderup humle (Thy Humle klon)
I tanken til lagring: Hyldemjød, JuleMjød, Maibock, Oktoberfest
Næste bryg: Tjekkisk pilsner
tfantonsen
 
Indlæg: 19
Tilmeldt: 5. aug 2016, 17:33

Re: Hvad siger I til denne?

Indlægaf Thage » 6. feb 2017, 18:58

tfantonsen skrev:Ikke når gæren er færdig, så smager den af tørrede blomster :)

Men det passer også fint til nogle øl, jeg havde karameliseret og alm. honning ude fra haven i min juleøl, og den var go'!


Æh jo, tog 1/2 år lagring før smag blev jævnet ud - men købte også den ultra billigste, er samme smag som du har som eftersmag på Eks. Brød når du laver en honning mad. Den fra haven har nok været bedre ;)
Prøv at Google honning typer, mjød osv.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Thage
 
Indlæg: 1164
Tilmeldt: 3. okt 2015, 09:37
Geografisk sted: Allerød

Re: Hvad siger I til denne?

Indlægaf Thor » 6. feb 2017, 19:11

Nu er der jo ikke meget honning i opskriften,men når vi nu er ved det...
Da jeg bryggede mjød kunne en billig udenlandsk honning godt bruges,men en god dansk honning gav på alle områder et bedre resultat.
Til en sådan øl kan jeg forestille mig at en lynghonning vil være rigtig god.
Brugeravatar
Thor
 
Indlæg: 185
Tilmeldt: 7. nov 2010, 19:37
Geografisk sted: 5881 Skårup


Tilbage til Opskrifter

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst