Egetræ i en traditionel Bock/Julebock?

Dette forum vil indeholde opskrift filer opdelt efter BJCP lavet i Beersmith 1 format : .bms og Beersmith 2 format .bmsx dog altid mindst .bms
Der må gerne spørges til opskriften i indlæggene.

Redaktør: Co-Admin

Besvar
Anders D
Indlæg: 44
Tilmeldt: 5. jan 2014, 19:23
Geografisk sted: Bækkelund, Viborg

Egetræ i en traditionel Bock/Julebock?

Indlæg af Anders D »

Hej
Jeg har brygget en traditionel Bock med julekrydderier (appelsin, koriander, stjerneanis og Brown sugar)
Jeg synes ikke den smagte særlig meget af krydderierne lige inden den blev sat til gæring. I morgen stikker jeg om, og smager samtidig på den (har ikke tappehane på min spand og kan derfor ikke smage løbende). Hvis den stadig ikke smager særlig meget igennem, overvejer jeg at tilsætte lidt egetræ(egechips fra Lund). Jeg har ikke erfaring med egetræ, så jeg vil høre om nogen af jer, har et bud på om det går an i en julebock? eller bør jeg i stedet tilsætte mere krydderi?

det skal nævnes at den først skal drikkes til december (Julefest)

mvh Anders
all
Indlæg: 227
Tilmeldt: 6. apr 2011, 20:07
Geografisk sted: Aarhus
Kontakt:

Re: Egetræ i en traditionel Bock/Julebock?

Indlæg af all »

hvor mange l øl er det. ?
hvad blev OG ?
hvad er din ibu ?
hvad regner du med din Fg bliver ?
en svag smagene øl skal der ikke særlig mange spåner i. er det et tykt mørkt monster skal der meget meget mere i.
er selv gået i gang med fadlagret øl.
har pt 1 30 l egefad som giver meget smag http://beermonks.dk/?p=60" onclick="window.open(this.href);return false;
så har jeg købt 4x 50 l fade som er lavet i kastanje. de giver meget mindre smag, http://beermonks.dk/?p=319" onclick="window.open(this.href);return false;
Besvar

Tilbage til "BJCP Opskrifter"