Tilbyder du smagninger? Se her...

Løst og fast om øl og øloplevelser, anmeldelser af bøger, og alt andet der kan komme fra en øl elskers mave.

Tilbyder du smagninger? Se her...

Indlægaf tasteoffer » 31. jan 2018, 18:02

Mit navn er Mick Ogilvie, jeg er engageret øldrikker samt ejer af http://tasteoffer.dk .

I mit arbejde hos TasteOffer tager jeg imod en masse kunder der gerne vil være vært ved en smagning, enten privat, eller ude i byen. Hovedsagen for mine kunder er at de bestemmer selv budget, dato, sted og tema. Det er så op til mig, at finde den rette ekspert på området til at tage sige af smagningen, og levere den gode stemning hos kunden.

For at kunne være sikke på at have en ølekspert ved hånden uanset hvor i landet kunden sidder, er jeg altid på udkig efter smagningseksperter. Det er her I hos Håndbrygforum kommer ind i billedet. Jeg ved at der er mange af jer der laver super god øl, og som gerne vil ud og vise det frem for folk. Derfor tilbyder jeg et 100% gratis og ikke binende medlemskab af vores portal. Vi har kunderne, I har øllet, så hvorfor så ikke få noget ud af det alle sammen.

Min filosofi med TasteOffer.dk er at man skal gøre det man er bedst til. Jeg laver det opsøgende salg, I brygger øllet og fortæller historierne.
Lyder det som noget der kunne være interessant, er alle velkomne til at besøge vores partner side http://tasteoffer.dk/partner

Stil gerne spørgsmål, ring til mig på 27896470, eller skriv til mig mick@tasteoffer.dk

Mange tak for taletid.
Mick Ogilvie, Kolding
tasteoffer
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 31. jan 2018, 14:14

Tilbage til Løst og fast om øl og øloplevelser

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 6 gæster