Overgæring?

Løst og fast om øl og øloplevelser, anmeldelser af bøger, og alt andet der kan komme fra en øl elskers mave.
Besvar
Brugeravatar
Redlich
Indlæg: 31
Tilmeldt: 9. apr 2016, 08:15

Overgæring?

Indlæg af Redlich »

Det må vist være det man kalder overgæring? :)

Billede
Brugeravatar
Borg
Indlæg: 4741
Tilmeldt: 28. dec 2009, 17:46
Geografisk sted: Herning

Re: Overgæring?

Indlæg af Borg »

Men kender det fra sig selv. Somme tider sprudler man helt over af begejstring...
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
Brugeravatar
Chefen
Indlæg: 116
Tilmeldt: 22. jul 2012, 14:40
Geografisk sted: Varde

Re: Overgæring?

Indlæg af Chefen »

Hold da op, noget af en fest der har været holdt der :-)
Med venlig hilsen
Kenneth Thomsen
Øl-ministeret.
Brygger på 20 liters Braumeister + Danbrygger 43
Brugeravatar
Redlich
Indlæg: 31
Tilmeldt: 9. apr 2016, 08:15

Re: Overgæring?

Indlæg af Redlich »

Ja, og der er stadig gang i festen.

Jeg må hellere anvende en overflow tube næstegang jeg rammer så høj en OG :)
Truntebryg
Indlæg: 5319
Tilmeldt: 15. nov 2008, 09:30

Re: Overgæring?

Indlæg af Truntebryg »

Hvad var OG ?

Syntes at når man kommer over 1,100 så er det jo nærmest sirup man gærer = voldsomt skum...
Brugeravatar
Redlich
Indlæg: 31
Tilmeldt: 9. apr 2016, 08:15

Re: Overgæring?

Indlæg af Redlich »

OG var 1108, så ja masser af skum :D

Den skummer dog ikke længere, nu bobler den bare lystigt.
Fantastbrygger
Indlæg: 152
Tilmeldt: 21. maj 2011, 22:13
Geografisk sted: Møgeltønder

Re: Overgæring?

Indlæg af Fantastbrygger »

Der er jo nærmest tale om installationskunst :-)
Jeg har netop sat en Imperial Stout til gæring, håber jeg slipper for den slags grisseri.
Besvar

Tilbage til "Løst og fast om øl og øloplevelser"