Hvorfor knokle for at klare øl???

Løst og fast om øl og øloplevelser, anmeldelser af bøger, og alt andet der kan komme fra en øl elskers mave.
Brugeravatar
Mbrew
Indlæg: 110
Tilmeldt: 15. feb 2013, 12:56
Geografisk sted: Hillerød

Re: Hvorfor knokle for at klare øl???

Indlæg af Mbrew »

BoA1967 skrev:I min "Pilsalesner": Pale Ale med pilsnermalt.
(90% pilsner malt, 5% carapils, 5%hvede, OG1.048, Gær: Nottingham, Humle: Magnum og Sazz, IBU 24)
har jeg den oplevelse, at øllet ligefrem smager mere "klart" når jeg Cold Crasher", og smider 3 dl. opvarmet vand m. 1 tsk. Geletinepulver opløst i, lader den stå koldt i en 3-4 dage, og så på cornelius. Har fået at vide at, øllet smager som Urquell, med lidt mere saft og kraft.

Jeg vil fortsat Cold Crashe og Gelatinebehandle min helt lyse bryg, for at få klarest mulig smag og synsindtryk ud af hanen.
Må jeg nasse på din erfaring? #Link til din opskrift? Bh
Mbrew
Besvar

Tilbage til "Løst og fast om øl og øloplevelser"