1 maj bryg
Re: 1 maj bryg
Det bliver fandme er stor etiket!!!
:-)
:-)
MVH
Morten
"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
Morten
"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
Re: 1 maj bryg
Hmmm - jeg tror der snart skal kobles nogle marketingfolk på - det er vist liiiige ved at kamme over :-)
Jeg synes det lyder rigtig spændende - at få mulighed for at gå helt udenfor "normerne" tiltaler mig meget. Må se at få fundet ud af hvor dyrt det bliver at kunne være med (hermed menes selvfølgelig hvilke kompenserende aktiviteter man så bliver pålagt af "Indendørsministeren" for at få mulighed for at stille op) ...
Jeg synes det lyder rigtig spændende - at få mulighed for at gå helt udenfor "normerne" tiltaler mig meget. Må se at få fundet ud af hvor dyrt det bliver at kunne være med (hermed menes selvfølgelig hvilke kompenserende aktiviteter man så bliver pålagt af "Indendørsministeren" for at få mulighed for at stille op) ...
Re: 1 maj bryg
Synes du det...? Hér talter vi bare innovation ;-)jkjen skrev:Hmmm - jeg tror der snart skal kobles nogle marketingfolk på - det er vist liiiige ved at kamme over :-)
Så skal du bare se hvad der sker, hvis der virkelig kommer marketingsfolk på...
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
- BalstedBryg
- Indlæg: 350
- Tilmeldt: 15. apr 2009, 10:56
- Geografisk sted: 6100 Haderslev
Re: 1 maj bryg
VERDAMMT!!
Er lige blevet indkaldt til konfirmation og må melde pas :-(. Ville ellers godt ha' været med, det var ret hyggeligt sidste år.
Er lige blevet indkaldt til konfirmation og må melde pas :-(. Ville ellers godt ha' været med, det var ret hyggeligt sidste år.
Mvh Brian
www.balstedbryg.dk
www.balstedbryg.dk
Re: 1 maj bryg
Sidste nyt
Jeg har skrevet med Peter Ingemann fra det gamle gasolin om at få lov til at bruge billedet fra coveret "gasolin 2" til vores etiket
indtil nu ser det meget positivt ud :-) jeg håber I er med på den også
Jens
Jeg har skrevet med Peter Ingemann fra det gamle gasolin om at få lov til at bruge billedet fra coveret "gasolin 2" til vores etiket
indtil nu ser det meget positivt ud :-) jeg håber I er med på den også
Jens
Re: 1 maj bryg
Fedt billede. Det er alletiders til vores fælles bryg.
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: 1 maj bryg
Hvordan går det med planen for vores 1. maj bryg, Jens?
Er opskriften og bryggemetoden ved at være på plads?
Glæder mig til at vi mødes igen alle sammen. Det skal nok blive sjovt.
Er opskriften og bryggemetoden ved at være på plads?
Glæder mig til at vi mødes igen alle sammen. Det skal nok blive sjovt.
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: 1 maj bryg
Jeg håber sa.. ikke at de der møg rotter der husere under mit køkken gulv kommer til at stå i vejen for min tur til Randers, min påske tur med cv er det lykeds for dem at ødelægge, de kan bare vente sig.
Bo
Bo
.
Der er altid en måde, hvorpå tingene kan gøres bedre... - Gør det !
Thomas Edison
.
Der er altid en måde, hvorpå tingene kan gøres bedre... - Gør det !
Thomas Edison
.
Re: 1 maj bryg
Stik dem et par håndbryg før du tager af sted, så ligger de med tømmermænd dagen efter. Så ka' de lære det, ka' de. ;-)Boje skrev:Jeg håber sa.. ikke at de der møg rotter der husere under mit køkken gulv kommer til at stå i vejen for min tur til Randers
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Indlæg: 38
- Tilmeldt: 14. feb 2006, 06:26
- Geografisk sted: Vejle
- Kontakt:
Re: 1 maj bryg
Hej Jens
Jeg er med på en brygger, hvis der er plads på holdet her den 1. maj
http://www.hobbybryggeriet.dk er igang igen :)
Jeg er med på en brygger, hvis der er plads på holdet her den 1. maj
http://www.hobbybryggeriet.dk er igang igen :)
Jesper H Nielsen
- skovtrolden
- Indlæg: 95
- Tilmeldt: 19. feb 2007, 15:43
- Geografisk sted: Hornsyld
Re: 1 maj bryg
Jeg er desværre nødt til at melde fra, kan i have en rigtig god dag.
--
Mvh
Skovtrolden
Mvh
Skovtrolden
Re: 1 maj bryg
Der er masser af plads :-) kom bare alle sammenJesper H Nielsen skrev:Hej Jens
Jeg er med på en brygger, hvis der er plads på holdet her den 1. maj
http://www.hobbybryggeriet.dk er igang igen :)
Jens
Re: 1 maj bryg
Jeg kigger på det næste weekend, men det er næsten på plads med gassolin etiketten :-)Borg skrev:Hvordan går det med planen for vores 1. maj bryg, Jens?
Er opskriften og bryggemetoden ved at være på plads?
Glæder mig til at vi mødes igen alle sammen. Det skal nok blive sjovt.
Jens
Re: 1 maj bryg
Er opskriften lavet i beersmith ?
så vil jeg gerne have den tilsendt
så vil jeg gerne have den tilsendt
Borg skrev:Et andet bud på en opskrift kunne være:
Recipe Specifications
--------------------------
Batch Size: 1000,00 L
Boil Size: 1303,96 L
Estimated OG: 1,103 SG
Estimated Color: 106,7 EBC
Estimated IBU: 73,0 IBU
Brewhouse Efficiency: 80,00 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amount Item Type % or IBU
225,00 kg Pilsner (Weyermann) (3,3 EBC) Grain 54,09 %
125,00 kg Vienna Malt (Weyermann) (5,9 EBC) Grain 30,05 %
25,00 kg Caraaroma (256,1 EBC) Grain 6,01 %
10,00 kg Black (1500,0 EBC) Grain 2,40 %
10,00 kg Chocolate Malt (900,0 EBC) Grain 2,40 %
10,00 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain 2,40 %
5,00 kg Chocolate Wheat (Weyermann) (817,6 EBC) Grain 1,20 %
6,00 kg Roasted Barley (1400,0 EBC) Grain 1,44 %
3000,00 gm Pilgrim [11,00 %] (60 min) Hops 52,5 IBU
2000,00 gm Goldings, East Kent [6,80 %] (30 min) Hops 16,6 IBU
1000,00 gm Goldings, East Kent [6,80 %] (10 min) Hops 3,9 IBU
1 Pkgs SafAle English Ale (DCL Yeast #S-04) Yeast-Ale
Re: 1 maj bryg
Jeps, det er den.admin skrev:Er opskriften lavet i beersmith ?
så vil jeg gerne have den tilsendt
Hvor skal jeg sende den til? Forumet tillader ikke upload af .bsm filer.
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;