Side 2 af 2

Re: fed growler dims ;)

Indlæg: 10. feb 2017, 12:41
af MonkeyBrew
CarstenM skrev:Af nysgerrighed, mister man ikke karbonering hvis man tapper på sådan en growler?
Eller er det måden man tapper på.


Det er måden man tapper på. En Growler kan man hælder fra eller få nogle tappehane hvor man bruger co2 eller lufttryk til at presse øllet ud med. Co2 er at foretrække da man derved bevarer karboneringen og samtidig undgår at ilte øllet.

Re: fed growler dims ;)

Indlæg: 10. feb 2017, 19:42
af janriis
Dalmoseosebryg skrev:
admin skrev:jeg køber snart en palle med 2 liters glas growlers ;)

Brygget ved Fri Bryg - Naturligvis

Så kan jeg se ideen, tænker hver gang at det må være en flad fornemmelse at sætte tænderne i sårn en grawler

Du skal ikke underkende growlers. Da jeg var i England i september, langede de rå mængder over disken på pubberne. Growlers er beregnet på, at man drikker øllet samme dag man henter det. Det er ikke meningen, at det skal kunne holde mere end en dag.

Re: fed growler dims ;)

Indlæg: 10. feb 2017, 21:11
af DennisMAX
admin skrev:jeg køber snart en palle med 2 liters glas growlers ;)


Hvor pokker køber man de glas growlers ?
Jeg kan se at de er vældige populære i USA også og synes det er en fed ide.

Er det meningen du vil køre med det som en refill ordning ?

Re: fed growler dims ;)

Indlæg: 10. feb 2017, 21:33
af admin
Det et kun til refill

Brygget ved Fri Bryg - Naturligvis